Улыбнёмся!!!
|
|
Олеся | Дата: Пятница, 10.04.2015, 23:34 | Сообщение # 41 |
Администратор
Статус: Offline
| Тільки українці на питання «Ти Куди?» Відповідають «Зараз прийду».
Сидять дід з бабою за столом. Обідають. Бабка чавкає. Дід не витримує і б'є ложкою бабі по лобі. - За що? - Не чавкай. Бабка перестала чавкати. Дід знову б'є її ложкою по лобі. - За що? - Як згадаю, аж бісить.
|
|
| |
Олеся | Дата: Пятница, 10.04.2015, 23:34 | Сообщение # 42 |
Администратор
| Чоловік з дружиною вдома займаються сексом. Вранці їх сусід, старий дядько Василь, каже: - Слухай, Миколо! Ви вночі коли сексом займаєтеся, ваші крики та стогони по всьому під'їзду чутні, робіть це як-небудь тихіше! - А як тихіше? - Рот дружині скотчем заліпи, чи що ... Ніч, чоловік скотчем заклеює рот дружині, і вони займаються сексом. Після першого оргазму чоловік кричить: - Дядьку Василю, так добре? - Так! Після другого оргазму: - І так добре? - Так! І так кілька разів. Нарешті старий нервово кричить: - Микола, прибери ти цей скотч з рота дружини! - Чому? - Тому що весь будинок думає, що це ти мене єб:::ш!
|
|
| |
Олеся | Дата: Пятница, 10.04.2015, 23:38 | Сообщение # 43 |
Администратор
| Івано Франківськ. У автобус заходять бандерівці з автоматами Один з них запитує: - Котра година? Тут піднімається негр і каже: - Опів на п'яту, дядечку На що бандерівець йому відповідає: - Сиди, синку, і так бачу, що не москаль.
- Куме? - Агов? - А шоб ви робили, якби на вашу жінку напав тигр? - Та ніц би не робив... - Та як? Куме?! - А я шо винен - сам напав, нехай сам і обороняється!
|
|
| |
Олеся | Дата: Пятница, 10.04.2015, 23:39 | Сообщение # 44 |
Администратор
| Стоїть даішник під знаком 40 км. Повз їде Запоpожець - швидкість 41 км. Даішник свистить. Запорожець зупиняється. Вилазить зачуханий дідок. - Ви перевищили швидкість. Будете платити штpаф або я забеpу пpава. - Hема грошей в мене. - Тоді забеpу пpава. Тут мимо летить іномаpка. Даішник свистить. Іномаpка зупиняється. Вилазить амбал: - А ну, хто свистів?! Даішник мовчить. Дідок - даішнику: - Віддай пpава, а то скажу, хто свистів!
|
|
| |
Олеся | Дата: Пятница, 10.04.2015, 23:40 | Сообщение # 45 |
Администратор
| - Куме, а чого ваша свиня на трьох ногах бігає? - А що я дурний через одну тарілку холодцю всю свиню різати?
На митниці: - У Вас проблеми з фотографією в паспорті! - Які проблеми, он я там третій справа.
- Лікарю! Моя дитина наїлася піску. Я дала йому випити багато води. Що робити далі? - Стежити, щоб він тепер не наївся цементу.
|
|
| |
Олеся | Дата: Пятница, 10.04.2015, 23:41 | Сообщение # 46 |
Администратор
| Дорога в Карпатах. Сидить вуйко з кулеметом, направленим на дорогу. Біля нього зупиняється машина: - Вуйку! Вас підвезти? - Ні, синку, я ще почекаю. Зупиняється інша машина: - Слава Ісусу! - Навіки слава! - Вас підвезти, шановний? - Ні, синку, я ще почекаю. Щасливої дороги. Наступна машина: - Дєд, тєбя падбросить? Вуйко, посміхаючись: - Ось я і дочекався.
|
|
| |
Олеся | Дата: Пятница, 10.04.2015, 23:48 | Сообщение # 47 |
Администратор
| Залізнична катастрофа. З рейок зійшов спецпотяг із депутатами. Приїхавші рятувальники виявили, що місцеві жителі вже встигли всіх поховати. - Що, всі-всі загинули? - Ага. Деякі, правда, намагалися переконати нас, що живі, але ви ж їх знаєте, вони завжди брешуть...
|
|
| |
Олеся | Дата: Пятница, 10.04.2015, 23:56 | Сообщение # 48 |
Администратор
| Жінка за кермом БОГИНЯ! Пасажири моляться, пішоходи хрестяться!
Сидять зять з тещею, пельменні їдять. Зять один візьме, теща два. Зять два – теща три. Зять 3 – теща взяла чотири і подавилася. Теща здавленим голосом: - Зятьок, поплескай! - Браво мамо, браво...
Школярі думають, що в інституті краще, але тільки студенти знають, що краще в садочку!
|
|
| |
Олеся | Дата: Пятница, 10.04.2015, 23:58 | Сообщение # 49 |
Администратор
| Початок навчального року в американській школі. Класна керівниця знайомить клас: - Діти, у нас новенький - Шакіро Сузукі з Японії, знайомтеся. А зараз починаємо урок і подивимося, як добре ви знаєте американську історію. Хто сказав "Свобода або смерть"? У класі мертва тиша. Сузукі піднімає руку: - Патрік Генрі, 1775 рік, Філадельфія. - Дуже добре. А чиї слова: "Держава - це народ, і як така ніколи не повинна померти"? Знову рука Сузукі: - Абрахам Лінкольн, 1863, Вашингтон. Вчителька суворо дивиться на клас: - Соромно, діти! Сузукі - японець, а знає американську історію краще за всіх! У цей момент тихий голос із задньої парти: - Заїбали срані япошки! Вчителька різко обертається: - Хто сказав? Сузукі підхоплюється і відтарабанює: - Генерал МакАртур, острів Гвадалканал, 1942 рік. При повному онімінні класу, вигук із задньої парти: - Та смокчи ти! Вчителька покривається плямами: - Хто? Сузукі миттєво схоплюється: - Білл Клінтон Моніці Левінські в Овальному кабінеті, Вашингтон, 1997 рік. Обурений крик: - Сузукі - гівно! І ні секунди затримки: - Валентино Россі на мотогонках ГранПрі-Бразилія в Ріо де Жанейро, 2002! - Випалює японець! Клас в істериці, вчителька в непритомності, відкриваються двері і з'являється розлючений директор школи: - Йоб вашу мать! Що тут за бардак? Сузукі: - Президент Єльцин, засідання парламенту Росії, 1993 рік. Вчителька: Все, діти, перерва. Репліка із задньої парти: Яка, нахуй, перерва? Вчителька: це ще хто? Сузукі: Олег Ляшко, лютий 2014 року.
|
|
| |
Олеся | Дата: Суббота, 11.04.2015, 00:01 | Сообщение # 50 |
Администратор
| Проїжджає водій на червоне світло і наривається нa ДАЇшників. Підходить до нього сержант. - Документи? - Нема. - Прaвa? - Нема. - Дихніть! - Я бухий! - Зараз я кaпітaнa покличу, хай він вирішує що з тобою робити, попaв ти чоловіче! Підходить Кaпітaн: - Прaвa? - Ось. - Документи? - Ось. - Дихніть! - "Дихнув ..." Кaпітaн в здивуванні: - А шо мені сержaнт скaзaв, що ви п'яні і без документів?! - Тa він ще вам зараз розкаже, що я нa червоний проїхав!
|
|
| |